Ydelser

Herunder har vi samlet et overblik over vores mange ydelser. Finder du ikke dit specifikke problem, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil komme med vores bedste bud på opgaven.

Over 20 års erfaring med fejlfinding på mange forskellige styringer. Størst erfaring er Mazak maskiner, hvor der er blevet lavet alt fra M1/T1 styringer til de nyeste Smooth-styringer. Mitsubishi og Fanuc styringer, er der også blevet lavet en del af gennem min 20 års erfaring.

Jysk CNC Service har et stort netværk af erfarne teknikere der kan trækkes på, både elektrisk og mekanisk, og over det meste af landet. Det gør at opgaverne kan blive løst hurtigt og effektivt.

Står I med et spørgsmål eller en fejl omkring jeres CNC-maskine, er I altid velkomne til at ringe 51 24 33 34, eftersom det nogle gange er muligt at løse problemet over telefonen. Andre gange laves en hotline via PC, når det er Cimco eller netværksproblemer.

Jysk CNC Service arbejder på både store CNC-styrede maskiner og små manuelle drejebænke/fræsere med relæstyringer. Hvis din gamle Pedersen fræser er gået i stykker, så ring og hør nærmere.

Med svendebrev som både Maskinist, Skibsmontør og Automatikmekaniker, er det som oftest muligt at vurdere, om problemet er mekanisk eller elektrisk.

Jysk CNC Service har stor og omfattende erfaring i opkobling af CNC maskiner. Det kan være med kabel eller trådløst via RS232 eller LAN / WLAN. Som software anvendes Cimco DNC-Max. Dette software har utrolig mange muligheder, og understøtter de fleste CNC maskiner.

Installation, opdatering, opsætning samt undervisning i brug af Cimco DNC-Max software Server, Client, Edit samt NC-Base. Hjælp til konvertering af gamle programmer. Flytte DNC installation til ny PC.

Jysk CNC Service udfører elektrisk vedligehold på CNC maskiner. Her bliver kabler, kølere, blæsere, stik mm. kontrolleret for skader, som på et senere tidspunkt vil kunne resultere i et utilsigtet maskinstop.

Med et planlagt vedligehold af maskinen, kan man med andre ord komme mange fejl og produktionsstop i forkøbet, og selv bestemme hvornår det passer at standse maskinen.

Ved planlagt vedligeholdsservice bliver der desuden taget backup af parametre, udskiftet backup batterier mm.

Jysk CNC Service har gennem årene lavet netværksløsninger hos mange virksomheder. Alt fra et enkelt Access Point til store og komplekse løsninger, hvor alt fra router til sidste klient er blevet monteret og konfigureret.

Favoritprodukter pt. er Ubiquiti UniFi, som er en økonomisk gunstig løsning, i forhold til sammenlignelige produkter fra eksempelvis Cisco. Unifi serien dækker de flestes behov – alt fra et godt stabilt trådløst netværk til kamera overvågning. Som en af fordelene ved Unifi kan nævnes, at alle funktioner kan styres via smartphone, både Android og iPhone.

For de virksomheder, der ikke har en stor server til rådighed, kan det være en rigtig god idé at investere i en NAS server. Denne er rigelig stor til at rumme backup af programmer og ikke mindst parametre.

Jysk CNC Service laver tilslutning (interface) imellem Universal robotter og CNC maskiner. Skulle der være behov for flere indgange/udgange på robottens styring, programmeres/monteres det nødvendige hardware.

Er der ønske om Autodoor på CNC-maskinen, som for eksempel i forbindelse med robotløsning, monteres dette både elektrisk og mekanisk.

Jysk CNC Service laver tilslutning (interface) imellem bar feeder og CNC maskiner.

Læs mere om ydelserne herunder

Med mere end 20 års erfaring indenfor området, sikrer vi dig løsninger af høj kvalitet.

Jysk CNC Service

Service

Jysk CNC Service

Reperation

Jysk CNC Service

Styringsbackup

Jysk CNC Service

Ombygning

Jysk CNC Service

Maskininterface

Nyttig viden til dig

Med mere end 20 års erfaring indenfor branchen, sikrer vi vores kunder løsninger af høj kvalitet. Her ser du tre af vores mange tilbud til dig.

Få Cimco Software hos os

Vi er forhandler af Cimco Software, og står altid parat til at finde den optimale løsning til jer!

Vi sælger LED-belysning

Vi sælger LED-maskinbelysning. Kontakt mig for mere information om mulige løsninger.

Renishaw Prober

Vi har god erfaring i opkobling / kodning af Renishaw prober. Kontakt mig og få et tilbud i dag!