Om mig

Jysk CNC Service blev stiftet i år 2010 af Tom Bestle Jørgensen, der siden år 2000 har lavet elektrisk fejlfinding på CNC-maskiner.

Fra 1992 til 2000 var jeg ansat i søværnet som missil teknikker og senere systemteknikker på våben systemer.

I år 2000 blev jeg ansat hos AVK Tooling, som CNC-reparatør på alt elektrisk udstyr og IT i produktionen. Da en stor del af maskinparken her bestod af Mazak-maskiner, fik jeg flere kurser i elektrisk fejlfinding hos Mazak Danmark. I selvsamme periode byggede jeg også mindre specialmaskiner, hvilket gjorde, at jeg også tilegnede mig et kursus i Mitsubishi PLC programmering.

Efter 4 år hos AVK blev jeg ansat hos ABB, hvor jeg indgik i et vedligeholdsteam på MAN diesel. De sidste 5 år inden etableringen af Jysk CNC Service var jeg kørende CNC-tekniker hos ELCON CNC Service. I min tid hos ELCON var jeg på CNC-kursus hos Mitsubishi i Tyskland og fik endvidere et kursus hos Cimco i opsætning og brug af Cimco DNC- MAX og Cimco MDC. Siden 2010 har jeg serviceret og fejlfundet på CNC- maskiner over hele Danmark, med flere afstikkere til Norge og Polen.

Målsætningen for Jysk CNC Service, er at fremstå som en seriøs og kvalitetsbevidst virksomhed, der kan udføre en bred vifte af opgaver indenfor CNC-service. Jysk CNC Service har siden år 2000 opbygget erfaring i reparation, vedligehold, ombygning samt DNC opkobling af CNC-styrede maskiner.

Jysk CNC Service garanterer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. “Der tages ikke beslutninger uden kunden er med på råd!”

Kontakt os

Jysk CNC Service ApS
Ryetsvej 26
9900 Frederikshavn